Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Bent u verenigd in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) om gezamenlijk een nieuwbouwproject te realiseren, dan kan Greenwinner uw adviseur, architect, aannemer of begeleider helpen de meest optimale all-electric oplossing te bepalen. 

Of het nu gaat om alleen infrarood verwarming of juist om een complete installatie, voor elke specifieke situatie kan er een oplossing worden bepaald. Met als uitgangspunt een oplossing op basis van eenvoud, hoog comfort en tegen zo’n gunstig mogelijke investering.

Greenwinner heeft veel ervaring in samenwerking met georganiseerde particuliere opdrachtgevers (CPO’s). In het adviseren en installeren van all-electric oplossingen die ook BENG-proof zijn. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor uw project kunnen betekenen. 

Voordelen all electric

Greenwinner levert all electric oplossingen. Vaak zonder gebruik te maken van dure warmtepompen die in veel gevallen lang niet zo efficiënt blijken te zijn. We zetten de voordelen van all electric voor u op een rijtje:

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen