nieuws

Tegoedbon voor isoleren

De eerste stap om de energievraag te beperken

 

“Het moet veel sneller, veel slimmer en een stuk socialer’ volgens kamerlid en initiatiefnemer Pieter Grinwins van de tegoedbon voor huiseigenaren om een huis te isoleren. Een statement waar Greenwinner zich in kan vinden: iedereen moet verduurzamen, dat is onze visie en uitgangspunt. En slimmer: daarvoor heeft Greenwinner met een all-electric concept de oplossingen in huis. En zo’n oplossing loont zich als in basis de isolatie van een woning klopt.

Isolatie is namelijk waar het mee begint als je een woning gaat verduurzamen; zowel voor een bestaande woning als voor nieuwbouw. Comfortabel wonen begint met je klimaatbeheersing; hou de warmte buiten in de zomer en de warmte binnen in de winter. Ook wil je geen koude luchtstromen of lokale koude plekken in huis. Dat maakt het meteen niet comfortabel zodat je al gauw de temperatuur wat hoger gaat zetten. Met de juiste isolatie wordt de energievraag beperkt. Wanneer de isolatiewaarde van de schil op orde is, dan is de basis gelegd voor uw comfort binnen.

Met de infrarood verwarming van Greenwinner bereikt u dan een heerlijke warmte. Koester u zich ook zo graag aan warme zonnestralen? Deze beleving haalt u hiermee in huis. In de vloer van de frequent bewoonde ruimtes kunt u de infraroodmatten gebruiken. Mocht lokaal extra warmte nodig zijn of in ruimtes waar weinig geleefd wordt, dan kiest u voor infraroodpanelen. Snel en behaaglijk, op het moment dat u het nodig heeft, dat is het comfort waar u blij van wordt. 

Zo heeft u de basis te pakken van uw all-electric pakket. De zonnepanelen leveren u de energie om uw huis te verwarmen. En om uw warm tapwater op te warmen: hier kiest u voor een slimme manier om compact, effectief en energiezuinig uw warme water op te slaan. We gebruiken daarvoor een PCM boiler, officieel bekend in de markt als een thermische laadstation. Door de PCM techniek heeft u een accu voor de warmteopslag en een doorstromer voor snel warmtapwater in 1 compact apparaat. Uw voordeel is dat er weinig ruimte nodig is om toch snel en energiezuinig, voldoende warm water te kunnen gebruiken. 

Het sluitstuk van uw comfort in leefklimaat is de ventilatie. Ook daar hebben we diverse oplossingen voor, we kiezen dat wat past bij uw wensen en de mogelijkheden van uw woning.

Wordt u nieuwsgierig na het lezen van deze combinatie van innovatieve producten? Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen om samen tot een passende oplossing te komen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies, dat we zelfs kunnen doorrekenen om uw project BENG-proof te maken. 

Laat die tegoedbon maar komen om isolatie op orde te brengen. Samen met u maken we uw project duurzaam. 

Meer lezen over de tegoedbon? klik hier.

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen