Utiliteit en prefab

Vanaf 1 januari 2021 mogen nieuwbouw woningen alleen nog op het elektriciteitsnetwerk worden aangesloten. Woningen moeten dan voldoen aan de 3 BENG normen. Voor ontwikkelaars van prefab woningen betekent dit dat zij een duurzame, technische installatie moeten integreren. (lees hier meer over BENG)

Onze gezamenlijke opdracht om duurzaam te gaan bouwen resulteert in veel verschillende visies en aanpakken. Ook de prefab ontwikkelaars, van zowel staalbouw, houtskelet, EPS, CLT en alle andere alternatieven, staan voor dezelfde opdracht: integratie van een duurzame, technische installatie die niet alleen voldoet aan de normen, maar ook financieel rendement oplevert voor de ontwikkelaar en eindgebruiker.

All electric oplossingen

Greenwinner heeft veel ervaring in prefabricage. We bieden all electric oplossingen die de warmtepomp vervangen. Het systeem is eenvoudig aan te brengen en werkt volgens een plug and play principe. Dat betekent dat er geen technische voorzieningen meer nodig zijn op de bouw, enkel verbinden en aansluiten op het elektriciteitsnetwerk!

All electric oplossingen in prefab-elementen vormen een onderdeel van een totaaloplossing, waarmee gebouwen kunnen voldoen aan de BENG normen die vanaf 2021 gelden en optimaal gebruikscomfort opleveren voor zowel bouwer als eindgebruiker. 

Greenwinner is voor prefab-ontwikkelaars niet alleen leverancier van makkelijk aan te brengen elektrische oplossingen. We geven juist ook onafhankelijk advies, we zijn niet gebonden aan eigen producten; betrouwbaar partner van tekening tot uitvoering, met als doel uw rendement op prefab-ontwikkeling te optimaliseren.

Besparen

Laat ons met u meedenken en berekenen wat u kunt besparen met een all electric totaaloplossing voor uw prefab woningen. 

Voordelen all electric

Greenwinner levert all electric oplossingen. Vaak zonder gebruik te maken van dure warmtepompen die in veel gevallen lang niet zo efficiënt blijken te zijn. We zetten de voordelen van all electric voor u op een rijtje:

Voor meer technische (achtergrond-)informatie, productsamenstelling, bedrijfsinformatie en verbruikscijfers kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen