Commercieel en zorgvastgoed

Vanaf 1 januari 2021 mogen nieuwbouw projecten alleen nog op het elektriciteitsnetwerk worden aangesloten. Woningen moeten dan voldoen aan de BENG. Greenwinner adviseert en levert oplossingen aan zorg- en commercieel vastgoedontwikkelaars zodat nieuwbouwprojecten aan die BENG normen zullen voldoen.

Juiste keuzes maken

Vastgoedontwikkelaars moeten vaak de afweging maken bepaalde oplossingen al dan niet te integreren. Hoe meer luxe en comfort, hoe hoger de prijs, verwacht men. Een vastgoedontwikkelaar moet zich daarom constant afvragen wat een project uiteindelijk mag kosten. De combinatie van de juiste BENG ingrediënten (BENG 1: isolatie, kozijnen, glas, afdichtingen etc. en BENG 2: de integratie met gekozen installatie) is dan cruciaal.

Passende oplossing

Elk pand vraagt om een unieke totaaloplossing. Soms is een warmtepomp nodig, een andere keer kan infrarood verwarming met boiler volstaan. En ook ventilatie, met of zonder CO₂ sturing, met of zonder warmte terugwinning en centraal of decentraal aangestuurd, biedt een woud aan alternatieven. 

Kortom, een vastgoedontwikkelaar zoekt altijd een optimale combinatie van elementen die uiteindelijk moeten leiden tot een gebouw waar men zich thuis voelt. Comfortabel, duurzaam en goed voor ieders portemonnee.

Hoe anders elk project ook is, wij combineren steeds bestaande en nieuwe technieken om te komen tot een passende oplossing die altijd geld bespaart en niet zelden verrassend eenvoudig is.

All electric oplossingen

De warmtepomp is al lang niet meer de enige oplossing voor verwarming van gebouwen. Zo heeft HSI, partner van Greenwinner, infrarood(vloer)verwarming ontwikkeld. In combinatie met een zeer energiezuinige warmwatervoorziening, ventilatie met warmteterugwinning en energieopwekking door zonnepanelen is dit een totaaloplossing die voldoet aan alle BENG normen. 

Deze totaaloplossing is financieel en technisch interessant voor zowel de vastgoedontwikkelaar als de uiteindelijke bewoner. Want de all electric oplossingen van Greenwinner zijn zeer eenvoudig aan te brengen, makkelijk in gebruik en kunnen tot 80% van de energie voor warm water besparen.

Optimaal rendement

Greenwinner is voor vastgoedontwikkelaars niet alleen leverancier van duurzame, financieel interessante oplossingen voor verduurzaming van gebouwen. We geven juist ook onafhankelijk advies, we zijn niet gebonden aan eigen producten; betrouwbaar partner van tekening tot uitvoering, met als doel uw rendement op vastgoedontwikkeling te behouden.

Laat ons  berekenen wat u kunt besparen met een all electric totaaloplossing voor uw pand en voorkom daarmee teleurstellingen, of… bespaar gewoon euro’s.

Voordelen all electric

Greenwinner levert all electric oplossingen. Vaak zonder gebruik te maken van dure warmtepompen die in veel gevallen lang niet zo efficiënt blijken te zijn. We zetten de voordelen van all electric voor u op een rijtje:

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen