Woningbouwverenigingen

Woningbouwverenigingen staan voor de uitdaging bestaande gebouwen te verduurzamen. Woningen moeten van het gas af en het energieverbruik moet serieus worden teruggedrongen. Greenwinner kan de oplossing bieden. Betaalbaar en eenvoudig, met hoog comfort voor de eindgebruiker.

Het terugdringen van CO₂ uitstoot en stikstof, oftewel het verduurzamen van vastgoed, lijkt een kostbare aangelegenheid; de verwachting is dat bouwkosten elk jaar 20% hoger liggen dan het jaar daarvoor. Woningbouwverenigingen staan daarmee voor de uitdaging om binnen zeer strenge en steeds complexere wet- en regelgeving renovatieprojecten uit te moeten voeren. Greenwinner kan helpen met oplossingen die eenvoudig, compleet en rendabel zijn.

Passende oplossing

Daarom heeft Greenwinner, samen met een aantal partners voor woningstichtingen een renovatie- en verduurzamingsoplossing ontwikkeld. Deze totaaloplossingen zijn al toegepast waardoor er uitgebreide ervaringsdata beschikbaar is. De oplossing bestaat uit renovatie inclusief isolatie, zonnepanelen, infraroodverwarming, eventueel energie- of warmteopslag, warm watervoorziening en ventilatie. Ons uitgangspunt is om afhankelijk van de ambitie sociale huurwoningen volledig te verduurzamen voor maximaal ca 40 duizend euro (excl. BTW). 

Met deze totaaloplossing voldoet een woningbouwvereniging aan de BENG normen die vanaf 2021 voor o.a. omgevingsvergunningen en nieuwbouw worden geëist. Alle Greenwinner oplossingen zijn  financieel en technisch interessant voor zowel de woningbouwvereniging als de uiteindelijke bewoner. 

Optimaal rendement

Greenwinner is voor woningbouwverenigingen niet alleen leverancier van duurzame, financieel interessante oplossingen voor verduurzaming van gebouwen. We geven juist ook onafhankelijk advies, we zijn niet gebonden aan eigen producten; betrouwbaar partner van tekening tot uitvoering, met als doel uw rendement op renovatieprojecten te behouden.

Laat ons berekenen wat de beste en meest voordelige oplossing is om de verduurzamingsdoelstellingen van uw vastgoed te realiseren en u zult daarmee goed voorbereid de toekomst in gaan.

Voordelen all electric

Greenwinner levert all electric oplossingen. Vaak zonder gebruik te maken van dure warmtepompen die in veel gevallen lang niet zo efficiënt blijken te zijn. We zetten de voordelen van all electric voor u op een rijtje:

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen