Onze producten

Greenwinner heeft een aantal producten ontwikkeld en kan deze desgewenst ook leveren. Het gaat om zonnepanelen, infrarood (vloer)verwarming, warmwater, warmtepompen en mechanische ventilatie.

SEC-zonnepanelen-01-2-560x420

Zonnepanelen

Door het gebruik van zonnepanelen draagt u bij aan een schoner milieu en kunt u ook nog besparen op uw huidige energierekening. Met de jarenlange ervaring van Greenwinner kan te allen tijde worden voorzien in de best passende oplossing.

vloerverwarming

Infrarood (vloer) verwarming

Met vloerverwarming welke is voorzien van een NEN 7120 kwaliteitsverklaring beschikt uw woning of kantoorpand over de energiezuinigste vloerverwarming van dit moment. Op basis van directe opwekking van infrarood (warmte)straling ligt het energieverbruik circa 50% lager.

SEC-warmwater-01-560x420

Warmwater

Door de ideale combinatie van verschillende energiezuinige mogelijkheden van innovatieve apparatuur wordt de perfecte oplossing gecreëerd voor verwarming en sanitair warm water. Een duurzame en optimale besparing!

SEC-warmtepompen-01-560x420

Warmtepompen

Met een warmtepomp wordt de buitenlucht gebruikt om het tapwater in uw huis te verwarmen. Zo onttrekt de lucht-waterwarmtepomp warmte aan de buitenlucht en geeft deze af aan water dat u gebruikt in de douche of keuken.

SEC-mechanische-ventilatie-01-560x420

Mechanische ventilatie

Door het toepassen van de meest innovatieve producten wordt een optimaal binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand gecreëerd. CO2 gestuurd en met warmte terugwinning.

Infra rood paneel

Infrarood panelen

Vaak wordt in nieuwbouwwoningen de combinatie infrarood vloerverwarming en infrarood panelen gebruikt voor de verwarming. Dit is de meest efficiënte oplossing voor verwarmen van woningen met een klein warmteverlies.

SEC-zonnepark-01-560x420

Eén partner voor all-electric

Een particuliere woning met zonnepanelen, commerciële transformatiepanden, nieuwbouw of de aanleg van een zonnepark. Greenwinner is van alle markten thuis.

Voordelen all electric

Greenwinner levert de voor u best passende combinatie van bovenstaande all electric oplossingen. We zetten de voordelen van onze all electric oplossingen  voor u op een rijtje:

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen