Onze producten

De duurzame installaties van Greenwinner zijn unieke maatwerk oplossingen en kunnen bestaan uit een samenstelling van de onderstaande producten. Het gaat om infrarood (vloer)verwarming, (slimme) boilers,  mechanische ventilatie, warmtepompen en zonnepanelen.  Mocht u geïnteresseerd zijn in een brochure van één of meerdere van deze producten, waarin beknopt de kenmerken en toepassingen worden beschreven, dan kunt u ons een e-mail sturen via info@greenwinner.nl , waarin u aangeeft voor welk(e) product(en) u graag een brochure ontvangt.  

SEC-zonnepanelen-01-2-560x420

Zonnepanelen

Door het gebruik van zonnepanelen draagt u bij aan een schoner milieu en kunt u ook nog besparen op uw huidige energierekening. Het is hernieuwbare energie, belangrijk voor de BENG.  Met de jarenlange ervaring van Greenwinner kan te allen tijde worden voorzien in de best passende oplossing.
[brochure opvraagbaar]

vloerverwarming

Infrarood (vloer) verwarming

Met vloerverwarming welke is voorzien van een NEN 7120 kwaliteitsverklaring beschikt uw woning of kantoorpand over de energiezuinigste vloerverwarming van dit moment. Op basis van directe opwekking van infrarood (warmte)straling ligt het energieverbruik circa 50% lager.
[brochure opvraagbaar]

SEC-warmwater-01-560x420

Warmwater voorzieningen

Door de ideale combinatie van verschillende energiezuinige mogelijkheden van innovatieve apparatuur wordt de perfecte oplossing gecreëerd voor verwarming en sanitair warm water. Maar ook energiebesparend douchen of energieopslag zijn mogelijk. Denk aan een doorstromer, boiler, kokendwatertapkraan van b.v. Quooker, energiebesparend douchen met b.v. Hamwells of een thermische batterij van Flamco. 
[brochures opvraagbaar]

SEC-warmtepompen-01-560x420

Warmtepompen

Met een warmtepomp wordt de buitenlucht gebruikt om het tapwater in uw huis te verwarmen. Zo onttrekt de lucht-waterwarmtepomp warmte aan de buitenlucht en geeft deze af aan water dat u gebruikt in de douche of keuken. Mocht het de optimale oplossing, wordt het ook toegepast om uw huis te verwarmen. 
[brochure in productie]

SEC-mechanische-ventilatie-01-560x420

Mechanische ventilatie

Door het toepassen van de meest innovatieve producten wordt een gezond binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand gecreëerd. Bijvoorbeeld CO2 gestuurd en met warmte terugwinning. Als het kan, passen we buisloze systemen toe. Dat scheelt in investering en onderhoud. 
[brochures opvraagbaar]

Infra rood paneel

Infrarood panelen

Vaak wordt in nieuwbouwwoningen de combinatie infrarood vloerverwarming en infrarood panelen gebruikt voor de verwarming. Dit is de meest efficiënte oplossing voor verwarmen van woningen met een klein warmteverlies. Panelen zijn beschikbaar in diverse  (design) uitvoeringen.
[brochure opvraagbaar]

SEC-zonnepark-01-560x420

Eén partner voor all-electric

Een woning met zonnepanelen, commerciële transformatiepanden, nieuwbouw of de aanleg van een zonnepark. Greenwinner is van alle markten thuis en denkt graag met u mee voor de duurzame, betaalbare en energiezuinige oplossing.
[brochure opvraagbaar]

Voordelen all electric

Greenwinner levert de voor u best passende combinatie van bovenstaande all electric oplossingen. We zetten de voordelen van onze all electric oplossingen  voor u op een rijtje:

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen