Wie is Greenwinner?

“Iedereen moet verduurzamen. Dat is onze visie.”

Wij dragen maximaal bij aan deze visie door integraal te denken én te doen. Door alle partijen in de bouwketen bij elkaar te brengen, van klant tot leverancier, wat het innoverend denken bij alle partijen versterkt.  Het resultaat is een duurzame gebouw gebonden installatie die naadloos aansluit op de wensen en eisen van de klant.
“Samen zijn we sterk!” Deze spirit loopt als een rode draad door ons bedrijf. Hierdoor realiseren wij samen met u als klant de beste projecten.
Met Greenwinner heeft u zo’n installatie-expert in het BENG-proof verduurzamen van uw vastgoed. Installaties die gekenmerkt worden door een laag energieverbruik, weinig onderhoud of geluidsoverlast; maar met een hoog comfort en bedieningsgemak voor de bewoner. Door zo min mogelijk techniek slim toe te passen en prefab te installeren blijft ook de investering beheersbaar.

Onze specialisten

Ons team bestaat uit samenwerkende specialisten die al jarenlang ervaring hebben in installaties.  Onze roots liggen bij het realiseren van toegepaste oplossingen met infrarood verwarming, zowel voor binnen als buiten. Daardoor weten we hoe belangrijk het is dat de juiste keuzes worden gemaakt. Juist het uitdagende in het samenstellen van de oplossingen geeft ons het plezier in het werk. Die keuzes zijn niet altijd voor de hand liggend en bovendien komen er steeds nieuwe oplossingen bij. We volgen ontwikkelingen in de branche op de voet en zijn niet bang nieuwe toepassingen in te zetten als we zien dat die werken. Daardoor is ons aanbod voor uw project maatwerk. 

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van verwarming,  zonnepanelen en omvormers (PV panelen), warm water voorzieningen, ventilatietechnieken, energieopslag en prefab-installatie. 

Onze kracht

Solution Management is het DNA van ons team; dat is onze kracht. De klanten, business partners en leveranciers spreken over ons als de eerste echte innovatieve installateur. ‘Met Greenwinner aan de tafel ontstaat het vermogen om open en transparant over de bouwkolommen heen te denken voor alle partijen. Wat een ieder uitdaagt de mogelijkheden van zijn bijdrage op te rekken en de verbinding te zoeken in die mogelijkheden om zo samen die originele oplossing te realiseren die nodig is voor dat specifieke project.’

Een oplossing die mogelijk nog nooit vertoond is en voldoet aan de BENG norm. Net zoveel manieren als er zijn om aan die norm te voldoen, zijn er om het verkeerd te doen. Onze specialisten adviseren daarom altijd vanuit een totaaloplossing die voldoet aan de voorwaarden die voor BENG gesteld worden.

Door de diversiteit en ervaring die wij met ons team vertegenwoordigen,
durven wij ons professionals in duurzaam comfort te noemen. 

  • Bregje van Wetten
    Nadat ik met Jo Schiprowski had gesproken was ik gerust gesteld: ons project om 6 huizen te verduurzamen zou zeker voorzien worden van de beste totaaloplossing. Bijzonder fijn was het feit dat alle betrokken gezinnen daarin toch hun eigen wensen en voorkeuren konden aangeven.
    Bregje van Wetten
    Bschrijft

Onze disciplines

Elke opdrachtgever heeft een unieke case. Het team van Greenwinner richt zich telkens weer op de meest optimale duurzame oplossing voor de situatie. Om dit te kunnen realiseren bestaat het team uit specialisten met de volgende disciplines.

Onze vacatures

Wil je ook deel uitmaken van ons specialisten team? Bekijk dan hier onze vacatures.

Of kijk op de website van onze infrarood-leverancier HSI voor elektrotechnische vacatures.

20 maart 2023
werkvoorbereider gezocht!

Werkvoorbereider gezocht

VACATURE Werkvoorbereider gezocht! Ben jij die praktische werkvoorbereider (m/v) die past in ons team? (ZZP […]
19 november 2020

Open sollicitatie

VACATURE Open sollicitatie Op dit moment heeft Greenwinner geen vacatures. Maar als jij enorm gecharmeerd […]

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen