Ons team

“Iedereen moet verduurzamen.
Dat is ons uitgangspunt en onze visie.”

Om samen met onze klanten de voor hen juiste oplossingen te kunnen bedenken is kennis en ervaring cruciaal. Dat is dan ook meteen het onderscheidende van Greenwinner: we zijn een team met veel ervaring en expertise op de verschillende gebieden. Een team dat bovendien plezier in het werk beleeft door steeds opnieuw de beste oplossing te creëren.  

Onze specialisten

Greenwinner is een nieuwe speler op de markt van verduurzaming. Ons team bestaat uit samenwerkende specialisten die al jarenlang ervaring hebben in duurzame vastgoedontwikkeling. Onze roots liggen bij ontwikkeling van toegepaste technieken. Daardoor weten we hoe belangrijk het is dat de juiste keuzes worden gemaakt. Omdat die keuzes niet altijd voordehandliggend zijn en er bovendien steeds nieuwe oplossingen bijkomen, merken wij een toenemende behoefte aan advies. Greenwinner kan dat advies in elke fase van vastgoedontwikkeling bieden.

Greenwinner is bovendien een innovatieve organisatie. We volgen ontwikkelingen in de branche op de voet en zijn niet bang nieuwe toepassingen in te zetten als we zien dat die werken. 

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van verwarming,  zonnepanelen en omvormers (PV panelen), warm water voorzieningen, ventilatietechnieken en installatie. 

Onze kracht

De kracht van ons team is dat we deze kennis hebben weten te bundelen, waardoor we in allerlei situaties advies op maat kunnen geven. Of u nou als woningbouwcorporatie voor de uitdaging staat uw vastgoed te vernieuwen, of dat u ontwikkelaar bent van prefab-elementen die duurzame oplossingen moeten bevatten.

Vanaf 1 januari 2021 moeten (nieuwe) gebouwen voldoen aan de BENG norm. Net zoveel manieren als er zijn om aan die norm te voldoen, zijn er om het verkeerd te doen. Onze specialisten adviseren daarom altijd vanuit een totaaloplossing die voldoet aan de voorwaarden die voor BENG gesteld worden.

“Samen zijn we sterk!” Doordat deze spirit als een rode draad door het bedrijf loopt, zijn wij in staat om gezamenlijk met u als klant de beste projecten uit te voeren.

Door de diversiteit en ervaring die wij met ons team vertegenwoordigen,
durven wij ons professional in duurzaam comfort te noemen. 

  • Bregje van Wetten
    Nadat ik met Jo Schiprowski had gesproken was ik gerust gesteld: ons project om 6 huizen te verduurzamen zou zeker voorzien worden van de beste totaaloplossing. Bijzonder fijn was het feit dat alle betrokken gezinnen daarin toch hun eigen wensen en voorkeuren konden aangeven.
    Bregje van Wetten
    Bschrijft

Onze disciplines

Elke opdrachtgever heeft een unieke case. Het team van Greenwinner richt zich telkens weer op de meest optimale duurzame oplossing voor de situatie. Om dit te kunnen realiseren bestaat het team uit specialisten met de volgende disciplines.

Onze vacatures

Wil je ook deel uitmaken van ons specialisten team? Bekijk dan hier onze vacatures.

19 november 2020

Open sollicitatie

VACATURE Open sollicitatie Op dit moment heeft Greenwinner geen vacatures. Maar als jij enorm gecharmeerd […]

Greenwinner. Professionals in duurzaam comfort.

Offerte zonnepanelen